Cannot launch platform – servers not responding

Forums ProRealTime English forum ProRealTime platform support Cannot launch platform – servers not responding

Currently, there are 0 users and 1 guest visiting this topic.
View all attachments
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • #173941 Report

    I cannot launch the product in the last two days. The site is also running very slowly and the pings fail in due time.

    I reinstalled few times, no help. I run no virus scanners, nor any firewall. I have no problems with other applications or sites.

    I am located in Australia. Does anyone have or had such issues?

    How do I debug this?

    Thanks

    C:\Users\User>nslookup prorealtime.com
    Server: mygateway
    Address: 192.168.0.1

    Non-authoritative answer:
    Name: prorealtime.com
    Address: 185.48.201.98

    C:\Users\User>ping prorealtime.com

    Pinging prorealtime.com [185.48.201.98] with 32 bytes of data:
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.

    #173942 Score: 0 | Report

    No problem in France. Do someone from Australia has the same problem?

    #173946 Score: 0 | Report

    Please follow the guide to resolve launching problems on the post “Can’t launch ProRealTime”

    https://www.prorealcode.com/blog/prorealtime-help/launch-prorealtime-complete-guide/

    Regards,

    Rafael

     

    #173975 Score: 0 | Report

    Pinging prorealtime.com [185.48.201.98] with 32 bytes of data:
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.

    Mariusz, I don’t know why nobody responds to this (see quote), but if I ping that address I get timeouts just the same while PRT happily runs on my desktop. So at least *that* is not the way to approach your issues.

    Peter

    1 user thanked author for this post.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

Create your free account now and post your request to benefit from the help of the community
Register or Login